TVH Equipment

TVH Equipment is dé specialist in verhuur en onderhoud van hoogwerkers, vorkheftrucks, verreikers en magazijntoestellen. Daarnaast verkoopt het bedrijf nieuwe en tweedehandse machines in binnen-en buitenland. Bij de TVH Academy kunnen professionals dan weer terecht voor bestuurders-en veiligheidsopleidingen.
TVH Equipment - Suspa

Jaar van oprichting

1969

Jaar van acquisitie

activiteit zelf opgestart met de familie Thermote in een 50/50 verhouding

Locatie

België

Omzet

+170 MEUR

FTE

330

HQ

Waregem, België

Website

Verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers voor professionals

TVH Equipment is dé specialist in verkoop van nieuwe en tweedehandse heftrucks, hoogwerkers, schaarliften, enzovoort. Ook voor verhuur van machines – heftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, zijladers … – kunnen professionals hier terecht. En dat voor een periode vanaf één dag tot vijf jaar. Nog een USP is onderhoud en herstellingen, aangezien de workshop van TVH Equipment volledig is uitgerust om machines onder handen te nemen én de 80 fieldservice-technici on site bij de klant of op de werf hun knowhow kunnen inzetten.

TVH Equipment biedt ook bestuurdersopleidingen aan via de TVH Academy, het opleidingscentrum met VCA erkend examencentrum, en dat voor alle machines uit het gamma.